viernes, 15 de noviembre de 2013

Lectura digital i concentració

Jo m'he llegit l'article "Mucho Facebook ¿poca concentración?" i lo que dic a continuació es lo que a mi me ha passat quan he llegit el text.

He tardat en llegir-me l'article de 13:15 a 13:28.
Si que m'he despistat a l'hora de llegir l'article perquè me parlaven o mirava l'hora, sols m'he despistat 3 o 4 vegades i ha sigut molt poc temps. Jo crec que si que he perdut la capacitat de concentració perquè jo abans veia les pel·lícules i no m’avorria, ara a no ser que m’agradi moltíssim la pel·lícula me despiste, menys quan vaig al cine perquè allí no me despiste ninguna vegada. Estic llegint moltes hores al dia, jo crec que unes 4 hores mes o menys perquè m'agrada molt llegir llibres (sobre tot els d'Albert Espinosa) i també estic parlant molt en els amics per whatsapp per lo tant estic llegint molt. Jo crec que escric igual en paper, mòbil o document digital. Jo no crec que sigui una persona infobesa perquè quan estic a l'escola o fent altres activitats no tinc la necessitat de mirar el mòbil. Jo quan estic connectada faig varies coses a la vegada, estic en les xarxes socials i també estic sentint música. No m'agradaria viure en un lloc on no hi arribés la cobertura ni internet perquè m'agrada estar comunicada amb la gent i si m'aparte del mon no puc parlar en gent ni res, m'agradaria sols per a desconnectar un poc en vacances però no per a viure. Jo per a llegir estic utilitzant la tableta perquè allí està el ebook i puc llegir lo que m’abellís i no me molesta ningú.

La conclusió es que utilitzar per a tot les eïnes electròniques està bé moltes vegades, però de vegades no hi està tant bé perquè es pert la capacitat de concentració.

Aquesta es una imatge que representa molt bé la falta de concentració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario