miércoles, 6 de noviembre de 2013

El rastre digital

               En classe hem vist un vídeo que parla sobre la intromissió de la intimitat d'altres persones a través d'Internet, també han parlat sobre el cyberbulling (es bulling però que es fa per les xarxes socials d'Internet). Hem vist a gent que li han llevat les imatges i a partir de això han creat un perfil fals i això a la persona li du molts problemes.

                Jo no me senc identificada amb les cosses que pasen en el vídeo, aunque si que conec a amigues que el seu novio li ha demanat fotos personals, jo li vaig aconsellar que no ho fera perquè no se sap on poden anar eixes imatges quan les envies, si les envies ja no es de la teua propietat perquè ja no pots controlar lo que se faja en eixa foto. Si jo tinguera un problema d'aquest tipus demanaria enseguida ajuda a la policia, detectius... etc.
                En la xarxa hi ha que tindre precaucions a l'hora de publicar coses, jo la veritat es que no tinc molta precaució perquè no solc ficar moltes cosses a internet.
Aquesta imatge representa molt be lo que nosaltres veiem, no es podem fiar cent per cent a les persones que coneixquem per internet, perque poden ser tot lo contrari en la vida real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario